Hírek


01.13.

Tempóváltás

2016. Október 29-én Pió, a mi Király Zoltánunk kilépett a zenekarból - ez az esemény, és mindenféle következményei még feldolgozás alatt vannak a mai napig, mindenesetre ő is biztosította további támogatásáról a zenekart, valamint vica versa.. hiányozni fog... A továbbiakra nézve sok-sok sikert kívánunk neki, és köszönjük azt a tíz évet, amit együtt töltöttünk!
No de pánikra semmi ok, a megállíthatatlan metálmonstrum ennek ellenére is egyre gyorsuló fordulatszámmal dübörög tovább, mert az új ritmusfelelős már elő is bújt a varázsló cilinderéből, akinek ezúttal nem egy nyulat, hanem egy farkaskölyköt sikerült előbűvölnie Nagyfi Marci személyében: vele a tavaszi skálázóvizes túrás alatt már el is lehetett kezdeni az ismerkedést!
Főnök már bele is merült a részletekbe a Hardrock.hu oldalon, sőt, még egy új klipp is készült, ami szintén a megújulás friss illatát hordozza magában!

 

08.24.

Mese mese meskete

"AKELA - FARKAS MESÉK" című új lemezének előrendelése elkezdődött! Az új lemez nevéhez hűen egy mesekönyv formájában jelenik meg, amit limitált példányban Milicia csomagban is beszerezhetsz. Előrendelés és további információk az AKELA webshopjában: http://garage.live/akela/
08.01.

Farkasmesék - Szeptember 9.

FARKASOK!

Akela Önök kérték, (és most Mi is kérünk), Új Lemez Támogatói exkluzíve koncert!

A falkának szüksége van rátok!

Ha valakinek van módja segíteni, az most hozzájárulhat az új album stúdió és gyártási költségeihez. Három dologgal tudjuk ezt meghálálni:

1. Egy dedikált CD-vel, amit megjelenés előtt megkaphatsz személyesen vagy postán!

2. Egy exkluzív pólóval, ami csak a támogatóknak készül!

3. És egy 2016.09.09.én Budapesten megrendezésre kerülő zártkörű koncert/dedikálás/közönségtalálkozóra, ahova támogatóinkat hívjuk el,és ahol az új lemez még a megjelenés előtt átvehető,sőt még welcome drinkkel (természetesen boroskóla) is megajándékozunk.

A helyszínen klipforgatás, aki támogató, benne lesz, mert ott lesz, ha eső nem lesz, ha lesz akkor is lesz, mert fedett helyen lesz!  A támogatói összeg alsó határa 4.000 Ft, felső határa nincs.
A támogatásokat ide várjuk (09.08.-ig): Számlaszám: GarageLive // K&H Bank 1040 4089 5052 6771 5656 1006. Amennyiben küldtél támogatást, küldj egy e-mailt a neveddel, telefonszámoddal, postacímeddel,a farkasmesek@garagelive.com -címre. Közleménybe ezt írd: Farkasok Mindörökre!!!

Köszönjük!!

próbaterem


07.22.

Fritz

Drága barátaink!
Sokezer kilométer, megszámlálhatatlan átvirrasztott éjszaka, rengeteg zaj és fény után egy nagyon jó Ember hagyott itt minket!
Hatással volt ránk, formáltuk egymást, kitörölhetetlen nyomot hagyott bennünk. 
Mindenki szerette, barátként, zenészként, roadként is a legjobbak között van, soha egyszer nem láttam senkivel veszekedni. 
Mindig odafigyelt rád, végtelenül szerény, önzetlen, lelkiismeretes, lelkes és vidám, aki soha nem követelte a tiszteletet, de az akkor is jár neki - és járt is mindig!
Hiányozni fog a humora, a tolvajnyelvünk, ami csak vele működik, a turnétáska, a fejlámpa, a savanyú, a sztorik a nyolcvanas évekből, a pankcselekedetek, hiányozni fog a hal a zsebünkből, a Balaton partján, reggel, egy stégen...
De a legjobban te fogsz hiányozni, Fritz!


12.10.

Dalpremier a Lángoló Gitárokon!

Minden perccel közelebb kerülünk az AkelA 14. lemezének, a Farkasmeséknek a megjelenéséhez, és most ebből az apropóból készült egy dalpremierrel egybekötött interjú Pókemberrel a Lángoló Gitárok blogon.
Fogadjátok szeretettel!
Interjú-dalpremier


12.10.

Officiális Webbót

A koncerteket szorgalmasan látogató Farkaskomáknak már feltűnhetett, hogy új gúnyák feszülnek az élelmesebbek keblén... Ezt tettük most elérhetővé a szájberfarkasok számára is: a mai naptól kezdve a "Bót" feliratra kattintva lehet a spongyakelás pólótól kezdve a hamarosan elérhető akelás szimatszatyorig mindenféle csecsebecsével megtölteni a kredencet!
Jó vadászatot!

 

09.30.

15. lemezbemutatóval egybekötött,
20. Farkas-nap és
25.(évi) jubileumi, AKELA koncert 

mancs

Farkastámadás!

Az idén 25 éves Akela zenekar rOcktóber 31-én jubileumok sokaságát ünnepli a Club 202-ben! Ami apropó csak elképzelhető, az most mind együtt-van! 
Beszéljenek a számok:
A koncerten mutatkozik be a zenekar 15. albuma, a Farkasmesék, és a zenekar kisebb-nagyobb szünetekkel tarkított pályafutásában 20. alkalommal tartja meg a Farkas-napot, számtalan vendéggel emelve az est fényét/sötétjét. 
Sok régi ismerőssel lehet majd találkozni a 2.5 órás műsor alatt, melyet a jubileumra való tekintettel 2.500 Ft-ért lehet megtekinteni, már ha nem az elővételes jegyet választja az ember, ami az 1990-es megalakulás tiszteletére 1990 Ft-ot kóstál. Persze csak azoknak, akik szüleiktől nem a Farkas vezeték-, vagy keresztnevet örökölték/kapták, Ők ugyanis a névnap alkalmából ezt az összeget is a folyadék-utánpótlásra fordíthatják ... 
És érdemes időben érkezni, az egész estés csűrdöngölés már 19:40-kor kezdetét veszi, aki be akar gyűjteni egy jóféle headbangelő-izomlázat a koncert után maradó emlékek közé, (a garantált másnaposság mellé) a Toportyánférgek és a Rebel előadása is kedvez ...
Az Akela-színpadán csupa olyan fazon hallatja majd hangját/hangszerét, Akik jelentős szerepet vállaltak az Akela kezdeti időszakában. Pavelka Gyula, Györki István "Kökény atya" és Szijártó "Szupermen" Zsolt - ex-tagok mellett tiszteletét teszi ill. tiszteleghetünk
Németh Lojzi (Bikini) előtt, Aki a "Farkastörvények" és a "Fű alatt" c. albumok zenei rendezője (is) volt, számos baráti szövegsegédlettel ellátva a farkasokat.
Ott lesz a nemfélős, fél Moby Dick (Gőbl Gábor és Schmiedl Tamás), Kiknek köszönhető, a negyedévszázaddal ezelőtti, előzenekarkénti debütálás. Továbbá "Smici" az első önálló Akela-turnéban is erősítette a Falkát.
Az Ómenből, Nagyfi László "A Fenevad" c. album zenei rendezőjeként írta be magát az Akela-Történelemkönyvébe; farkasTesója: Zoltán (Kisfi Zozo) pedig többször kisegítette a Bandát (épp mikor dobos-problémák adódtak).
Szendrey Zsolt "Szasza/Wolfchild" (Zorall/Action) a hírhedt Cirkuszos, első Farkasnap-buliról fog megemlékezni.
... Tehát, annyi sztárvendég érkezik, hogy az öltözőkbe úgysem férnek el, úgyhogy az autogram-vadászok is jól járnak :) És ha már autogramok... Az új lemez, és a hozzá kapcsolódó pólók, egyebek aláíratására is kitűnő lehetőség nyílik, ugyanis az oly rég várt megjelenés a koncert napján esedékes ... 05.15.
II. Jóvadászat Falkatábor!
mancs

Kedves Farkastestvéreink! Nyakunkon a nyár, a rekkenő hőség, az úszkálás, az árnyékban fogyasztott hideg sörök és fröccsök szezonja, amikor egy jól sikerült koncertet követően akár a szabad ég alatt is nyugodtan álomra hajthatjuk fejünket ha úgy éreznénk, macerás dolog megkeresni a sátrunkat a sötétben... Úgy döntöttünk, mindehhez ideális körülményeket teremtünk, és el is kezdtük szervezni a saját kis táborunkat, mégpedig a mára már legendássá érlelődött (erjedt) első Jóvadászat Falkatáborban lefektetett alapok nyomdokain!
Nagyjából le is zsíroztunk már mindent, július 4-5-6-án 800 méter strand a Velencei tó partján, faházak, zenekarok, színpad, hangosítás, ingyenes játszóház, főző, foci, sakk, karaoki és egyéb bajnokságok nyereményekkel, csinos vizimentőlányok, no és persze büfé is vár benneteket! Ráadásul ennek az egésznek a tetejébe még mi is ott leszünk reggeltől estig, estétől reggelig, aktív résztvevőként az összes programban!
Már felkerestük a helyszínt, így aki megtekinti az alábbi videót, az kap némi ízelítőt, és hogy még izgalmasabb legyen, az aláfestő zene is exkulzíve a készülő lemezről lett kölcsönvéve!
Velencén találkozunk!
03.10.
Forradalom!
mancs

Az 1514-es esztendő, és a Dózsa György féle parasztfelkelés 500 éves jubileumát ünnepeljük az idén! Korábban már adóztunk egy albummal a hős emlékének, ám úgy éreztük, a kerek évforduló alkalmából megkerülhetetlenné vált egy újabb főhajtás, így mi is csatlakoztunk a Dózsa György Emlékőrző Egyesülethez. Az egyesület szervezésében az egykori felkelés helyszíneit végigjárva mi is részt veszünk a megemlékezésekben.
Az egyesület honlapja:
www.dozsa500.hu
Facebook oldala:
www.facebook.com/dozsa500.hu
Az egyesület támogatására felajánlható az adó 1%-a, vagy bármilyen tetszőleges adomány a 11706016-20830160 számú OTP számlaszámra. A befolyt összegről folyamatos és részletes tájékoztatás olvasható az egyesület honlapján.11.11.
Hard Rock Radio és Főnök!
mancs

Nos, mindenki el van havazva rendesen, a Hard Rock Radio Backstage riportja Főnökkel például egészen friss, ami azért nagy szó, mert még a nyári rekkenő hőségben készült a Balaton partján, a Rock Beach fesztiválos fellépés előtt:)
Ugyancsak a mai napon készült el még 2012 februárjából egy zentai videóösszefoglaló, ami a koncert közben, és sajnos után is készült jeleneteket, monológokat tartalmaz :) Aki szeretné fokozni az élményt: a koncerthez tartozó beszámoló a turnénaplóban is olvasható.


08.01.
Próbaterem!
mancs

Úgy tűnik lelkes támogatók sora áll a zenekar (egyébiránt ilyen és hasonló ügyekben szélesre tárt) ajtaja előtt, most éppen egy űberfasza próbateremlátogatási lehetőséggel bomáztak meg minket!
Para méterek: Pearl dobcájg, két fullcső Marshall halfstack, EBS basszusszörny, meg valami embertelen hangos énekcajg, mindez egy akusztikailag atom profin kialakított teremben, csak a hangszigetelés közel egy millába fájt...

próbaterem

És még gokartozni is lehet!

Cím: 1221 Budapest, Anna utca 4. (Gokart aréna)
Érdeklődni a +36 30 203 24 25 számon06.24.
Főnök betört a médiába!
mancs

A zenekar sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, hogy lassan az élet minden területén kezd mérvadóvá válni a véleményünk:) Főnök ezúttal a romantikával és a párkapcsolatokkal kapcsolatban felejtette el meghazudtolni önmagát a Jazzy rádió Randevú című műsorában. Az interjúban Főnök bő kézzel mért élettapasztalataival szemben Balázs Pali ellenvéleményei biztosítják a kellő kontrasztot. Mindez több mint egy órán keresztül ad lehetőséget a kellemes kikapcsolódásra: hallgassátok szeretettel, és fogadjátok meg a hasznos tanácsokat!


06.05.
Új klip a készülő lemezről!
mancs

Az oly régóta várt új lemezen gőzerővel folyik a munka! Az első dalra, amit rögzítettünk, már egy klip is készült, méghozzá a Reginafilm jóvoltából!
Aki járt mostanában Akela koncerten, annak nem meglepetés a zene, hiszen rendszeresen előkapunk a batyuból olyan nótákat is, amiken épp dolgozunk, hogy kipróbáljuk, melyik az, amelyik igazán süt élőben is. No meg mi se mindig tudjuk megállni, hogy ne adjunk egy kis ízelítőt, hiszen már jó ideje a lemez megjelenési dátuma a legtöbbször feltett kérdés, amire válaszolnunk kell:)
10.26.

Utánfutó sponzőr

Örömmel jelentjük: a zenekar felszerelésének szállítása egy már-már jobblétre szenderült utánfutó újjászületése révén megoldódott, méghozzá a Magyari Till Schneider jóvoltából! Örök hála és köszönet nekik, járjatok ti is hozzájuk!

 

07.30.

3 Kismalac-pörkölt-főző (hang)verseny

Szeptember 7-én a kora délutáni órákban irgalmatlan pörköltfőzés veszi kezdetét a Dürer kertben, bográcsban, hússal-hagymával, piroskával, paprikával, ahogy azt kell.
Főznek:
Farkasok "3kismalac-pörkölt" HúsVágtázók "Piroska becsinált" Kismalac Magazin "kismalac" Best of Rock FM "elefánt-pörkölt" LACCO "Ma-Lac-co Pork -ölt- húsból"Hella és díszes társasága "részeg disznó" Venyigelé Project "vörös(venyigelés)boros marha-sertés vegyespöri"
Hogy a jó ebédhez szóljon is a nóta, a talpalávalót elhúzzuk! Egyszerű földi halandóként 666 Ft a belépő, ám aki szeretné lezsűrizni az elkészült kotyvasztmányokat, 1666 Ft-ért végig is eheti a menüt, hogy aztán kritizálja azokat, vagy elégedetten csettinthessen, és részt vegyen a döntésben, ki nyert!

 

05.18.

Az új tagok, interjú, turnénapló

A szombati, Club 202-es koncerten végre bemutatkozik a Mezőfi Jocival teljessé vált csapat, és egy új nóta is meghallgatható lesz! Főnök egy laza másfél órát benyilatkozott tegnap a Best of Rock FM hullámhosszain, aki az adásról lemaradt, letöltheti innen! Akinek pedig nem elég, hogy megnézhet minket a koncerteken, az virtuálisan az egész utat velünk töltheti, ha elolvassa a turnénaplókat, ahol kendőzetlenül beszámolunk minden említésre méltó eseményről:)

 

02.10.

Friss hús!

Hivatalosan is a zenekar tagjává avattuk Tóth "Carlos" Károlyt, ő bűvöli ki ezentúl a hathúrosból a magas hangokat! Hamarosan hallható lesz a játéka a következő AkelA lemezen, de aki türelmetlen, élőben is elcsípheti a zenekart! Új dátumok és néhány év után újra turnénapló a koncertnaptárban!

 

09.07

Hogyan tovább?

"Sziasztok! Sok minden történt a zenekar háza táján mostanában, izgalmas heteket tudhatunk a hátunk mögött, ám végre jó híreket közölhetünk! Szupermen távozása elég sok kérdést vetett fel.

[Tovább...]

 

09.01.

Bye Szupermen!

Szu/men: Sziasztok! 2003-ban elkezdtem a tanárképző főiskolát Kecskeméten, az első hét után hazajöttem és kérdezte anyám: Na, milyen a suli?? – Nem tudom, beléptem az Akelába! (Ekkor érkezett a felkérés, amiért mindent azonnal feladtam!)

[Tovább...]

 

08.28

Népliget, 2011.09.02.

Szíjártó Zsolt (Szu/men) a zenekar szólógitárosa 8 év együtt zenélés után külön utakon folytatja zenei pályáját (a Kárpátokba utazik). Az Akela-tól 2011.09.02- án búcsúzik a SzeptEmberFeszt-en! Akik utoljára szeretnék együtt látni ezt a felállást, azok mindenképp látogassanak el a népligeti fesztiválra. Belépés ingyenes!

 

08.28

Jó hír!

Nem marad el a Szeptemberfesztes Akela koncert! Bővebb infó a koncertnaptárban!

 

08.06

Elnézést...

Elnézést kérünk mindazoktól, akik miattunk látogattak el pénteken a Deseda Campingbe. Önhibánkon kívül – a szervezők baklövésének köszönhetően – nem tudtunk színpadra állni.

Továbbá új képek a galériában

 

07.17 Extrák menüpontba (fotók alatt) feltöltöttük a Falkalap 2. számát... ^.^

07.17 Plusz 1 helyszín a koncertek között + új képsorozatok a galériában.

07.10 Sziasztok! Akik készítettek jó minőségű koncertfotókat
fellépéseinken és szívesen látnák itt a hivatalos oldalunkon,
azok küldjék el a képeket az s.szandra1226@gmail.com
e-mail címre 640*480-as méretben! Jelöljétek meg a felvétel
helyszínét és idejét! Köszönjük előre is! \m/

06.28 Frissült a koncertnaptár! Következő farkasüvöltés helyszíne:

05.24 Soproni képekkel frissült a galéria! Nyikos Péternek köszönet a fantasztikus képekért

05.05 Farkasok figyelem! Az Akela zenekar sajnálattal jelenti be, hogy az erre a
hónapra meghirdetett 3 koncertjéből csak egy valósul meg, a soproni. A
komáromi (05.13.) bulit szervezési hibákra hivatkozva lemondták, a
szombathelyi (05.27.) koncert pedig egy őszi időpontban kerül megrendezésre.

Néhány információ a soproni buliról:
2011. május 14-én játszik az Akela az Experience klubban. További fellépők
ezen az estén: Alcohol, Rózsaszín Pittbull, PRGT, Mors Invictus, stb.
Belépő: 1990 HUF. Kapunyitás: 18:00. Találkozunk a koncerten, addig is jó vadászatot!

04.27 Frissült a Koncertek menüpont!

Interjú Szupermennel: http://www.gitarvilag.hu/interju/szijarto-zsolt-akela

04.18 Szombati képek is megtekinthetőek a galériában. Köszönet Kun Bélának a vendéglátásért!

04.18 A zenekar dobosa Király Zoli, a professzionális, kizárólag kézzel gyártott Agean cintányérok magyarországi, és kelet-európai hivatalos endorsere lett. Ezúton is gratulálunk neki, és köszönjük Bágyi Balázsnak, az Agean Eastern Europe cég vezetőjének a segítséget.

04.18. Felkerültek a győri buli képei: vendégeskedés a Shadowban - köszi Ozzy :D + Tatanka koncert képek

04.05 20 éves Akela TOUR pólók kaphatók a koncerteken!

ROCKEREKEN CSATTAN(t) A DISCO-MASZLAG!

Persze sok szemellenzős sznob azt fogja mondani (ill. már mondja is), hogy: "már megint az Akelával van probléma". Ennek ellenére az alábbiakban álljanak itt a tények:

2011. márc.25-re, a Club 202 (exWigwam) adott (volna) helyet a Rockerek.hu, 5. szülinapi rendezvényének. A 9 fellépő zenekar (való igaz nem a közmédia kedvenc szereplői), este 18 órától hajnalig tartotta produkcióit. Több százan döntöttek úgy, hogy kibumliznak (a HF-ra) olyan messze. A "beengedés"-nél azonban sorra zavarták el az embereket. -Az elmúlt három napban 36 felháborodó, gyalázkodó, . sms-t, e-mail-t, személyes, ill. közösségi oldal be(hozzá)szólást kaptunk 25-35 év közötti drukkerektől, kik személyijüket nem tudván felmutatni - KIZÁRATTAK. -Az elmúlt három napban 45 felháborodó, gyalázkodó, . sms-t, e-mail-t, személyes, ill. közösségi oldal be(hozzá)szólást kaptunk 18 év alatti drukkerektől, kik (fiatalságuk miatt) eleve - KIZÁRATTAK.

Ők persze a zenekart hibáztatják.
Az imígyen kiszűrt veszélyes elemek haza, vagy máshova kullogva (pl. a Móricz Zsigmond körtéren) 20-30 fős csoportokat beszéltek le a fesztivál helyszínének meglátogatásáról. A legszerényebb becslések szerint min. 200 fős közönség (de többszöröse is lehet) maradt távol. Ezen intézkedés tehát jelentős erkölcsi és anyagi kárt is okozott a Rockerek.hu-nak. Tudjuk, ez nem egyszeri eset. A Dürer-kertbe is csupán, (kb.) a VHK-közönség felét engedték be.

Lehet, hogy tényleg kell megelőző, óvintézkedéseket hozni a további balesetek elkerülése végett, de biztosak vagyunk abban, hogy ennek - nem ez a módja: a Közönség megtizedelése.?!

Még szerencse, hogy a kirekesztett (esetleg már illuminált) közönség, dühös (, jogos) felháborodásában magára, ill. a környezetére NEM lehet veszélyes. Méltóságteljesen tudomásul veszik a hatósági rendeleteket, s mérgüket NEM vezetik le békésen sétáló állampolgárokon, illetve szabályosan parkoló autókon. Ebből még véletlenül sem lehet baleset, vagy tragédia. Gratulálunk eme szabályok szülőatyjának, melyet nagy hozzáértéssel, sőt körültekintéssel alkottak, és próbálnak betartatni. Próbálnak betartani.!?

Megjegyzés:
Ha ez a rendezvény nem "terembéres" konstrukcióval zajlik - a helyi security, talán nem kezeli ennyire rugalmatlanul a West Balkánban történt tragédia után hozott (hozzá nem értő) hatósági retorziókat.

Fentiek tükrében, az Akela zenekar kénytelen szolidaritást vállalni Közönsége mellett és kijelenteni: Többet a Club 202-ben nem vállalunk fellépést! (AKELA 1üttes)

(Nem MédiaBarát verzió:)
Azt a Faszságot pl. ki találta ki, hogy 18 éven aluli lény, csak szülői felügyelettel látogat6 rendezvényt. Az ifjúság min. 75%-a azért jár (rock)koncertre, hogy otthonról elszabaduljon. Ki tud(ott) ellazulni, táncolni, marháskodni, ismerkedni, bulizni vagy csápolni, úgy hogy a Muter ott hesszel(t) a sarokból?

Anno Magyarországot a politikai éghajlata miatt szintén a Balkánhoz csatolták. Úgy látszik, ma sincs ez másképp. (Katona)

03.29 Újabb képek a galériában!

03.28 Frissült a galéria a tatabányai képekkel!

03.23 Holnap 2db Akela interjút is meghallgathattok:

Az elsőt a Motoroshang.hu-n 16:00-tól,

a másodikat pedig a Kontaktradio.hu-n 18:00-tól!

03.21 Április 15-én Győr, Tatanka Club (ex Red Rocket)

03.16 A Viharock.hu internetes oldalon olvashattok egy interjút néhány Akela aktualitással kapcsolatban, ahol Szandra kérdéseire Pókmen és Ironmen adogatta a válaszokat :) Olvasáshoz katt ide.

03.08 Akela koncert a Club 202-ben 2011.03.25-én

02.24 Március 8-án és 11- én 23:55-kor az MTV Headbangers Ball
című műsorában láthattok egy interjút a zenekarral (mínusz Ájronmen),
ahol a Március 25-i Rockerek.hu találkozóval és még ki tudja mivel
kapcsolatban válaszolnak a farkasok a megválaszolnivalóra.

02.15 Felkerültek a FarkasFarsang fotói!!!

02.14 Frissült a Koncertek menüpont!

01.11 Újabb koncert dátumok!


2010

12.08 Frissült a koncertek menü!


11.23 Felkerültek az UtolShow Búcsúkoncert fotói!!!


11.09 Köszönet mindenkinek aki megjelent a Farkas-napi koncerten!
Újabb koncertdátumok!09.22 Rocktóber 31-én hatalmas buli készül a Diesel Clubban!

20 éves születésnapi, 15 éves Farkasnapi, 3. Utolshow Búcsúkoncert!
08.18 Frissült a honlap! Újabb koncert dátumok!

Következő koncert:

Szeptember 04 - Dark River Rockfest, Setétpatak, Erdély 23:00


07.19 Felkerültek a Rockmaraton fotói!


06.14 Frissült a koncertek menüpont!


05.18 Felkerültek a Kunszentmártoni koncert fotói!


05.11 Felkerültek a Győri koncert fotói!


04.07 Felkerült Ájronmen adatlapja!


2010 - 20 éve lett: AKELA.

Mivel a jubileumot nem sikerül egy nagy koncert keretében, ős-tagokkal megünnepelni
- 20 "kis" bulival tisztelegnek a vezérfarkasok a Falka előtt.

A Zenekar (Főnökmen, Pókember, Piócásember, Szu/men, Ájronmen) ígérete szerint: minden előadás katonás fegyelemmel és látványos színpad-elemekkel (farkas)fog lezajlani.

Ennek első állomása: február 06-án, Békéscsabán (Tégla MH) volt;

majd' minden metal-barát fesztiválon lehet találkozni az AKELÁval, míg a 20., záróbuli: rocktóber 31-én (Farkas-nap) a budapesti DIESEL klubban kerül megrendezésre. (koncertinfo: liveprod@freemail.hu +36 20 551 3416)

A jubileumi tervek között szerepel még az "AKELA-akta" c. "könyv"; a "Farkaskaland'90-2010" c. DVD; és egy új (14.) album megjelenítése.

addig is: Jó Vadászatot!


03.15 Elkészült az új honlap!!!

   


© 2010 szandra1226 & hjules & r0bik4 *Minden jog fenntartva!